Top 10 beste hondenbrokken voor de Labrador

Als Labrador baasje wil je natuurlijk het allerbeste voor je trouwe viervoeter. Voor een goede gezondheid zijn goede hondenbrokken heel belangrijk. Hier haalt je Labrador ten slotte zijn energie en belangrijke voedingsstoffen uit. Om je te helpen de beste hondenbrokken voor jouw Labrador te vinden, hebben wij verschillende hondenbrokken met elkaar vergeleken. Hieronder vind je onze favorieten in de top 10 beste hondenbrokken voor de Labrador.

Top 10 beste hondenbrokken voor de Labrador

1. Royal Canin Bhn Labrador Retriever Adult

De Royal Canin Bhn Labrador Retriever Adult zijn wat wat ons betreft de beste hondenbrokken voor de Labrador. Deze hondenbrokken zijn speciaal ontwikkeld voor de volwassen Labrador met een leeftijd van 2 tot 8 jaar. De brokken zijn zeer voedzaam en de meeste Labradors zijn er dol op.

royal canin 12kg

Je kunt de Royal Canin Bhn hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

2. Bonzo Menubrokken Adult – Hondenvoer Kip & Groenten

Ook de Bonzo Menubrokken zijn een goede keuze als je de beste hondenbrokken voor een volwassen Labrador zoekt. Deze smakelijke hondenbrokken bestaan uit een mix van kip, rund en groente en zitten boordevol waardevolle voedingsstoffen en helpen je Labrador gezond en gelukkig te houden.

bonzo 15kg

Je kunt de Bonzo Menubrokken bij de volgende webshops bestellen:

3. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised

Als je Labrador na sterilisatie of castratie de neiging heeft om uit te dijen, zijn de Sterilised hondenbrokken een hele goede keuze. Deze brokken geven je Labrador een vol gevoel zonder dat hij teveel eet. Zo blijft hij mooi op gewicht, maar hoeft hij geen honger te hebben.

Royal Canin hondenbrokken labrador

Je kunt de Sterilised hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

4. Smolke Senior Medium 12 kg

Als je Labrador ouder is dan 7 jaar mag je hem een senior noemen. Je kunt dan het beste speciale senior hondenbrokken voor je Labrador kopen en de Smolke brokken zijn op dit moment de beste keuze. Deze brokken ondersteunen de weerstand en gewrichten en helpen je Labrador gezond oud worden.

smolke hondenbrokken

Je kunt de Smolke hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

5. Eukanuba Labrador Retriever

Ook je Eukanuba hondenbrokken zijn een hele goede keuze voor je Labrador. De ingrediënten zijn specifiek afgestemd op de Labrador en dragen bij aan gezonde gewrichten, een glanzende vacht en gezonde huid.

Eukanuba hondenbrokken labrador

Je kunt de Eukanuba hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

6. Royal Canin Labrador Retriever Puppy

De Royal Canin Puppy brokken zijn de beste keuze voor een Labrador pup. De hondenbrokken zijn geschikt voor Labradors tot 15 maanden oud en ondersteunen de natuurlijke afweer. Ook dragen ze bij aan de ontwikkeling en een gezond gewicht.

oyal canin labrador pup

Je kunt de Royal Canin Puppy brokken bij de volgende webshops bestellen:

7. Eukanuba Developing Junior Large Breed Kip

De Eukanuba Junior brokken zijn wat ons betreft de beste hondenbrokken voor een Labrador puber. Ze zijn geschikt voor Labradors van 12 tot 18 maanden oud en helpen je Labrador pup bij z’n ontwikkeling en training. 

eukeba junior labrador

Je kunt de Eukanuba Junior brokken bij de volgende webshops bestellen:

8. Yourdog labrador volwassen hondenvoer

Ook deze Yourdog hondenbrokken zijn speciaal voor de Labrador ontwikkeld. De brokjes met buffel en kip zijn gezond en smaakvol en dragen bij aan gezonde gewrichten, een glanzende vacht en een evenwichtige darmflora. 

yourdog labrador

Je kunt de Yourdog hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

9. Yarrah dog biologische brokken kip hondenvoer

De Yarrah hondenbrokken met kip zijn de beste keuze voor je Labrador als je op zoek bent naar goede biologische hondenbrokken. De brokjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en de verpakking is 100% recyclebaar. Daarbij is het kwalitatief hoogwaardig voer dat ook qua smaak erg gewaardeerd wordt.

yara labrador

Je kunt de Yarrah hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen:

10. Yourdog labrador senior hondenvoer

De Yourdog Labrador Senior hondenbrokken zijn ook een goede keuze voor een Labrador op leeftijd. De brokken bevatten een hoogwaardige samenstelling aan buffel en kip met kruiden, groente en fruit. Je oudere Labrador krijgt zo alle voedingsstoffen binnen om gezond oud te worden.

yourdog senior labrador

Je kunt de Yourdog Senior hondenbrokken bij de volgende webshops bestellen: